32 434 11 09 biuro@buchalik.pl

Przebudowa pawilonu na salon fryzjerski

Widok na salon

Widok na salon

DO GÓRY

Koncepcja przebudowy niezagospodarowanych pomieszczeń pawilonu na zakład fryzjerski. W głównym pomieszczeniu znalazło się miejsce na 4 stanowiska fryzjerskie oraz stanowisko do mycia. Część pomieszczenia zaadaptowano dla stanowiska do pielęgnacji dłoni tzw. manicure. Ze względu na małą ilość miejsca, zaplecze zakładu fryzjerskiego ograniczono do minimum, jednak komfortowe warunki pracy znajdą tu cztery osoby do stylizacji włosów oraz jedna do manicure.

  • Powierzchnia użytkowa: około 50 m
  • Ilość miejsc pracy: 5
WSZYSTKIE PROJEKTY

Strona używa plików cookies. Stosujemy je aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie. Pamiętaj, że możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności. zamknij